Prezentare companie
Tehnica Endoscopica Profesionala

Despre noi

consultanta-serviceMed Serv International S.R.L a fost infiintata in anul 2005 ca societate comerciala cu capital privat, avand ca domeniu principal de activitate reparatia si intretinerea endoscoapelor flexibile si rigide, independent de un producator anume.

Activitatea noastra acopera aproape toata gama de modele a multor producatori renumiti de tehnica endoscopica avand la baza un personal cu o pregatire superioara si experienta indelungata in domeniu.

Printr-o stransa colaborare cu diversi parteneri externi suntem in masura sa asiguram o aprovizionare cu piese de schimb si accesorii de inalta calitate si la standarde internationale precum si executia lucrarilor cu tehnologie moderna.

Ca o completare a serviciilor, cei interesati pot beneficia de instructaje teoretice si practice pentru reprocesarea corecta a endoscoapelor flexibile conform legislatiei in vigoare si a standardelor internationale cu scopul prevenirii defectiunilor si sporirea sigurantei in exploatare.

Printr-un continuu proces de pregatire si tehnologizare urmarim o mentinere la nivel ridicat a calitatii serviciilor noastre la preturi accesibile atat pentru clientii din sectorul privat cat si pentru institutiile de stat.

Deviza noastra: Satisfactia clientului si siguranta pacientului.

Noutati

Patrunderea de lichid – Defectiuni grave, costuri enorme

Cunoastem cu toti situatia. Multe programari, stress, aparate putine, la sfarsitul zilei cand facem testul de etanseitate observam o scadere a acului la manometru si ne dam seama ca ceva nu e in regula. Scaderea e mica, o ignoram. Urmatorul test de etanseitate, maine. Dupa ultima interventie. La un moment dat, cand te astepti mai […]